Heimwee hebben is niet leuk. Heim-weetjes zijn dat wel, hoop ik. Het zijn weetjes over de stad die ik al tientallen jaren mijn heim kan noemen. De leukste dertig heb ik gebundeld in een boek dat op 27 oktober 2021 is uitgekomen. Klik hier voor een preview! Het boek is full color gedrukt bij de gerenommeerde uitgeverij WBooks, heeft 185 pagina’s en kost € 24,95. Wt u er eentje en woont u in Utrecht? Dan doet u me een groot plezier als u het boek rechtstreeks bij mij bestelt. Krijgt u desgewenst een gesigneerd exemplaar en kom ik het nog bij u thuis afleveren ook!

De eerste reacties op het boek zijn unaniem lovend. ‘Heel erg leuk om te lezen!’, ‘Ik geniet erg van je boek: boordevol herinneringen en keurig verzorgd’, ‘Wat is het mooi geworden!’en ‘We zien hoe grondig je te werk bent gegaan, hoeveel fraaie foto’s je hebt gemaakt, en – vooral – hoe leuk het geschreven is.’ Als dat geen aanbevelingen zijn, dan weet ik het ook niet meer :D. Bestellen kan via deze link!

Er is in de media de nodige aandacht geweest voor mijn boek. Ik ben er op Radio 1 live over geïnterviewd door Jurgen van den Berg, en op Radio M was ik live te gast bij ‘Aan tafel!’ Terugluisteren kan hieronder: